11:30 - 20:45
0887 783 369
МОЛ Варна, ет. 3
 • Меню

  1
 • Адрес

  2
 • Време на доставка

  3
 • Поръчай

  4

За нас


Ако ви се хапва нещо вкусно, екзотично и по-различно след изморителна обиколка по магазините в Mall Varna, то мястото е China Express! Там ще се насладите на ароматни китайски ястия, току що приготвени от нашите майстори и поднесени с усмивка.

Можете да избирате между различни видове основни ястия и гарнитури като имате възможност да се възползвате от нашите изгодни предложения – CHINA MIX! Направете своята уникална комбинация от едно, две или три основни китайски ястия с една гарнитура по избор от нашето меню и се насладете на екзотиката на Изтока на по–ниска цена.Като основни ястия Ви предлагаме крехко телешко със свежи броколи, пиле „Кунг Пао“, свинско по съчуански, пиле „Портокал“, свинско с бамбук и задушени гъби, пиле в сладко-кисел сос. Всяко от тях можете да гарнирате с апетитни спагети по китайски, задушен ориз, ориз със зеленчуци или с три вида китайски гъби, както и микс задушени зеленчуци.

Не пропускайте възможността да опитате ново и различно основно ястие, което ще присъства в менюто ни за определен период от време и ще задоволи допълнително вкусовите Ви предпочитания към китайската кухня, която приготвяме за консумация на място, или да отнесете за вкъщи. Очакваме Ви!